JETRA – ŽUČ – Biljna formula za čišćenje i jačanje jetre i žučne kese


690.00 RSD

Biljke u ovoj formuli su poznate po svojoj sposobnosti da štite, stimulišu i očiste jetru i žučnu kesu.

Jetra: vaša prva linija odbrane

Mnogi onkolozi (specijalisti za rak) kažu da dugo pre nego što osoba razvije rak, skoro uvek je jetra bila slaba i nije uspla da zaštiti pacijenta. Zato se jetra često naziva „prva linija odbrane.

Jetra je vaš filter za čišćenje krvi, , ona vas štiti čišćenjem od otrovnih hemikalija i otrova koji su u vašoj hrani, vodi, vazduhu i životnoj sredini. Moderno življenje i moderna ishrana nepotrebno preopterećuju vašu jetru.

Bolest se ne dešava, kreirana je. I, često bolesti nastaju od bolesne, slabe i preopterećene jetre. Ako je vaša jetra zapušena, ona neće moći da radi svoj posao filtriranja.

Opis

Kako ova biljna formula deluje?

Biljke u ovoj formuli su poznate po svojoj sposobnosti da štite, stimulišu i očiste jetru i žučnu kesu. Šareni čkalj ima hemikalije koja se vezuju za ćelije jetre i oblažu ih, pomažući jetri u procesu lečenja, dok je štiti od budućih oštećenja. Koren lincure, list pelina i koren maslačka su klasične gorke tonične biljke za jetru. One stimulišu varenje i takođe stimuliše jetru da proizvede više žuči, koja čisti kako jetru tako i žučnu kesu. Crni orah, pelin i beli luk su jaki čistači koji eliminišu štetne i opasne zagađivače koji su danas svuda oko nas. Čaparal biljka koja je poznata u lečenju infekcija, čak i one najistrajnije. Jako je efikasna kod čireva i čišćenja krvi. Mahonija spada među najbolje čistače krvi i sredstava za podsticanje rada jetre. Ova biljka takođe  pomaže u isceljenju creva budući da je umeren tonik-katartik, a isto dejstvo ima na mokraćne kanale i reproduktivne organe (genitalno-urinarni trakt). Posebno izražajno isceljujuće dejstvo ima na sistem limfnih žlezda i kožno tkivo.

Zašto vam je potrebna ova formula?

„Ako živite bilo gde na ovoj planeti, vaša jetra je napadnuta, oštećena i možda je čak i bolesna. Jedina vaša odbrana je jaka i zdrava jetra. A najbolji način da se održi jaka i zdrava jetra je da je redovno očistite.“

Dr Šulc

Vaša jetra je vaš filter za krv. Svake sekunde svakog dana ona filtrira, hvata, neutrališe, ubija i eliminiše otrove koje vi udišete, gutate i apsorbujete. Od uobičajenih otrovnih hemikalija u kući, na radnom mestu ili čak na vašem tanjiru do ostataka medikamenata, zagađenja vazduha i dotrajalih krvnih ćelija, bukvalno postoje milioni toksičnih otpadnih materija koje kruže po celom telu od kojih vaša jetra treba da vas odbrani. Skoro svi kanceri danas su direktno povezani sa toksično-hemijskim izlaganjem. Jetra je vaša odbrambena barijera. Ali, kada moderno življenje napada vašu jetru neprestano sa hemikalijama, slabi jetru i onda ona ne može da radi svoj posao zaštite kako treba.

Za najbolje rezultate, koristite je u okviru 5-DNEVNOG PROGRAMA ČIŠĆENJA JETRE.

Jetra: vaša prva linija odbrane

Mnogi onkolozi (specijalisti za rak) kažu da dugo pre nego što osoba razvije rak, skoro uvek je jetra bila slaba i nije uspla da zaštiti pacijenta. Zato se jetra često naziva „prva linija odbrane.

Jetra je vaš filter za čišćenje krvi

Ona vas štiti čišćenjem od otrovnih hemikalija i otrova koji su u vašoj hrani, vodi, vazduhu i životnoj sredini. Moderno življenje i moderna ishrana nepotrebno preopterećuju vašu jetru.

Bolest se ne dešava

Kreirana je. I, često bolesti nastaju od bolesne, slabe i preopterećene jetre. Ako je vaša jetra zapušena, ona neće moći da radi svoj posao filtriranja.

Čuvanje:

Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

Rok trajanja:

Neogranicen.

Dodatne informacije

Težina:

50 ml

Sastojci:

Sikavica seme (Silybum marianum), Maslačak koren (Taraxacum officinale), Mahonija koren (Berberis aquifolium), Žuta lincura koren (Gentiana lutea), Pelin list (Artemisia absinthium), Čaparal (Larrea tridentata), Crni orah kora (Juglans nigra), svež beli luk (Allium ursinum), svež đumbir koren (Zingiber officinale), Morač seme (Foeniculum vulgare), Artičoka list (Cynara cardunculus)

Način upotrebe:

Od 60 kapi 4 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Čuvanje

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja:

Neograničeno

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JETRA – ŽUČ – Biljna formula za čišćenje i jačanje jetre i žučne kese“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *