IMUNO#1 Ehinacea – Biljna formula za jačanje imuniteta


590.00 RSD

Imuno #1 formula je moćna i efikasna formula. Ona podstiče i unapređuje celokupan imuni sistem, dokazano je da merljivo povećava broj imunih ćelija u vašem telu, kao što su makrofagi, ubice T ćelije, B ćelije, granulociti i važne imuno hemikalije koje se bore protiv infekcija i bolesti.  Echinacea, takođe, značajno povećava mogućnost fagocitoze – da vaša bela krvna zrnca bolje i brže uništavaju štetne mikroorganizme kao što su bakterije, virusi i gljivice. Ova dejstva će vam efikasnije pomoći u borbi protiv infekcija i bolesti, a takođe će vas zaštititi od budućih napada mikroorganizama i bolesti. Postoje doslovno na stotine drugih poznatih i istraženih zdravstvenih koristi od uzimanja ehinacee. Moć i efikasnost ehinacee ju je učinilo biljkom broj 1 za jačanje imuniteta i najprodavanijom lekovitom biljkom u SAD-u. A sada, uzmite najbolje!

Opis

Kako ova formula deluje?

Imuno #1 formula radi na dva načina. Prvo, kod ehinacee je naučno dokazano da merljivo povećava broj imunih ćelija u vašem telu, kao što su makrofagi, ubice T ćelije, B ćelije, granulociti i važne imuno hemikalije koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, Imuno #1 stimuliše ove imune ćelije da povećaju nivo aktivnosti. Echinacea takođe značajno povećava mogućnost fagocitoze – da vaša bela krvna zrnca bolje i brže uništavaju štetne mikroorganizme kao što su bakterije, virusi i gljivice. Ova dejstva će vam efikasnije pomoći u borbi protiv infekcija i bolesti, a takođe će vas zaštititi od budućih napada mikroorganizama i bolesti.

Jedna od najboljih odbrana za vaše telo.

Efikasnost ehinacee je jasno dokumentovana u uglednim medicinskim udžbenicima, kao što su „The Merck Index“ i „Phisicians’ Desk Reference“ za uspešno lečenje i prevenciju od prehlade, gripa i uopšte infekcija.

Ehinacea vas štiti

„Statistički značajno smanjenje infekcija“ je primećeno u dvostruko slepim placebo kontrolisanim studijama (kada ni lekar ni pacijent ne znaju da li se uzima efikasan preparat ili je placebo bez dejstva).

Značajno smanjuje simptome

Ehinacea je dokazana kao „bezbedna i efikasna za olakšavanje simptoma“ kod prehlade, gripa i infekcija.

Ublažava jačinu simptoma

Echinacea je pokazala „značajno smanjenje“ svih sedam simptoma prehlade i gripa u odnosu na placebo grupu.

Brzo zaustavlja prehlade i grip

„Značajno brz oporavak“ je dokazan dvostruko slepom placebo kontrolisanom studijom rađenom na ispitivanju ehinacee. Takođe je dokazano i smanjenje trajanja prehlade, gripa i infekcija za 50%.

Zašto vam je potrebna ova formula?

Imuno #1 formula je moćna i efikasna formula. Ona podstiče i unapređuje celokupan imuni sistem, a može bukvalno da poveća broj imunih ćelija i imuno hemikalija u telu. Posebno je efikasna kod obolelih od autoimunih i neuromišićnih oboljenja.

Ehinacea će poboljšati, stimulisati i ojačati imuni sistem da vas zaštiti. Beli luk stvara ambijent koji je neprijateljski raspoložen prema uljezima, i dokazano je u laboratorijskim uslovima da stvara snažnu zaštitu od svih vrsta štetnih i smrtonosnih bakterija, virusa, gljivica i bilo kojih drugih patogena.

Ljuta paprika unapređuje zdravlje krvi i limfe. Dodavanje ovog sastojka čini ovu formulu i do 10 puta efikasnijom od ostalih proizvoda od ehinacee.

Danas je slab imuni sistem kod ljudi česta pojava, naročito u našem brzom, stresnom i toksinima zahvaćenom društvu. Ovakav oslabljen imunitet je opasan u svakom trenutku, ali posebno tokom hladnog perioda i sezone gripa. Postoje doslovno na stotine drugih poznatih i istraženih zdravstvenih koristi od uzimanja ehinacee. Moć i efikasnost ehinacee ju je učinilo biljkom broj 1 za jačanje imuniteta i najprodavanijom lekovitom biljkom u SAD-u. A sada, uzmite najbolje!

Neto masa: 50 ml

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničen

Naručiti možete opcije „Dodaj u korpu“; preko mejla sacuvajzdravlje@yahoo.com ili preko brojeva telefona 062/ 83 13 593 ili 069/ 10 21 986

Sve porudžbine šaljemo Post ekspress-om, od ponedeljka do petka. Ukoliko naručite do 13h porudžbinu šaljemo istog dana, posle 13h šaljemo sutradan. Porudžbine od petka posle 13h do ponedeljka u 13h biće poslate u ponedeljak. Ovo je pravilo, a ukoliko dođe do bilo kakve promene, bićete obavešteni.
Pošiljke stižu danas za sutra do 19h ili ako nam naznačite do 12h, u zavisnosti kako Vama odgovara. Postoji mogućnost slanja paketa i u inostranstvo, u vezi sa tim nas kontaktirajte na mejl ili preko telefona radi detaljnijih uputstava.
Cena slanja je prema zvaničnom cenovniku pošte Srbije. Za pošiljke preko 3000 din poštarina je besplatna.

 

Dodatne informacije

Težina:

50 ml

Sastojci:

Sveži koren ehinacee (Echinacea purpurea – radix), Sveži beli luk (Allium sativum), Ljuta paprika (Capsicum annuum)

Način upotrebe:

Od 60 kapi 4 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Kod teških slučajeva može da se uzima i do 70 kapi na svakih 60 minuta. Nakon svakih 14 dana konzumacije, pravi se pauza od 7 dana. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Čuvanje:

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja:

Neograničen

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „IMUNO#1 Ehinacea – Biljna formula za jačanje imuniteta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *