MOZAK- Biljna formula za poboljšanje pamćenja i koncentracije


590.00 RSD

Formula „Mozak“ je biljna tinktura koje povećava dotok krvi i kiseonika u mozak, potpomaže zdravlje mozga.  Povećava sposobnost pamćenja, pomaže u slučaju demencije, daje osećaj fizičkog i emocionalnog blagostanja, poboljšava zdrav sluh i vid i još mnogo, mnogo toga. Snažna i efikasna pomoć zdravoj cirkulaciji, pozitivnom mentalnom stavu i rešava mnoge probleme vezane za slabu cirkulaciju.

Opis

Kako deluje ova formula?

Mozak su kapi (tinktura) koje veoma pomažu kod problema lošeg dovoda kiseonika do mozga, loše cirkulacije i protoka krvi mozga. Odčepljuje zakrčene krvne sudove, obnavlja ćelije u mozgu. Veoma pozitivno se pokazala kod osoba koje imaju teška oboljenja. Najbolji preparat na tržištu koji za kratko vreme daje pozitivne rezultate. Veoma pogodan za migrene, upale, problem sa vidom, sprečava zgrušavanje krvi, poboljšava sluh. Takođe se koristi kod osoba koje imaju problema sa kataraktom, sluhom ili koji su pretrpeli neki vid povrede glave, doživeli moždani udar. Sastavljen od najboljih biljaka: ginko, ruzmarin, orah, iđirot, ljuta paprika, kola.

Glavna stvar i suština izlečenja, kada imate neki moždani stvar jeste da povećate moždanu cirkulaciju. Potrebno vam je monogo više krvi i kiseonika u tom delu tela za pravilno i adekvatno saniranje problema. Ovo se postiže primenom hidroterapije -naizmeničnih toplih i hladnih tuševa, raznim oblozima od lekovitog bilja, belog luka i ricinusovog ulja koje je najefektivnije kod izvlačenja otrova.

Najdelotvornija biljka koja poboljsava rad krvotoka, dotok krvi i kiseonika u mozak , suštinski sastojak ove biljne formule, jeste Ginko (Ginko Biloba). Ova čudesna biljka je dokazano u mnogim medicinskim testovima pokazala izvanredne rezultate u poboljšanju protoka krvi i cirkulacije. Pored toga, ovo lekovito bilje ima sjajne isceliteljske moći. Vrlo je važno i presudno njeno delovanje na proces izlečenja, jer osobe koje imaju probleme ovog tipa su uglavnom pod veoma jakim stresom,  koji oslobađa epinefrin iz adrenalnih žlezda i tom prilikom sužava arterije i povećava pritisak više nego bilo šta drugo. Glavna stvar kod osoba koje imaju moždane probleme je da se pod hitno smire. Dr Šulc je vrlo često davao zadatak svojim pacijentima da sednu i “posmatraju travu kako raste” da bi postigli apsolutnu smirenost i stalozenost koja je presudna u ovakvim slučajevima. Ruzmarin je takođe lekovito bilje koje ima neverovatno dejstvo u poboljšanju cirkulacije i dotoka krvi i kiseonika u mozak.

Ljuta paprika daje nenadmašne rezultate u poboljsanju cirkulacije i neizostavan je deo skoro svake biljne formule. Dr Ričard Šulc vrlo često napominje: ”Ako bih morao samo jedan lek da biram  za probleme ovog tipa poneo bih sa sobom samo ljutu papriku.“ U kombinaciji sa đumbirom na najbolji mogući način vrši stimulaciju krvi. Dok ljuta paprika više deluje na srce, smatra se da đumbir  deluje na manje krvne sudove i povećava perifernu cirkulaciju.

Primenom ove biljne formule u vidu tinkture sprečava se stvaranje krvnih ugrušaka koji mogu da dovedu do pojave šloga, izliva krvi u mozak i ostalih nesagledivih posledica po moždanu vitalnost. Takođe, daje velike rezultate u poboljšanju sluha i vida delujući na konkretne nerve snabdevajući ih sa znatno većom količinom zdravije krvi,  koja se prečišćava prilikom procesa lečenja prirodnim putem, znatno bogatijom kiseonikom  i ostalim nutrijentima i hranljivim sastojcima, koji su u stvari suština lečenja. Doprinosi poboljšanju opšteg psiho-mentalnog stanja pacijenta. Povećava mentalnu svežinu, oštroumnost i britkost. Jednostavno receno, pacijent se oseća mentalno svežije i ornije, što je posledica direktnog delovanja konkretnog lekovitog bilja u dotoku više kiseonika do ćelija moždanog sistema, koje počinju bolje i efiaksnije da obavljaju svoje predodređenje funkcije.

Početna doza je od 70-140 kapi tri puta dvevno, najcešće se pije kod ozbiljnijih problema oko 120 kapi 5 puta na dan. Doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja  pacijenta,  što je relativna stvar, koja se razlikuje od slučaja do slučaja. Ne postoje nikakave nuspojave i neželjeni efekti, jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvećim količinama ne može da šteti. Promućkati pre upotrebe. Može da se pije sa vodom,,sokom ili mlakim čajem. Kada je oboleli na postu na sokovima najefektivnije je da se ukapa u sok.

Naravno, da bi došlo do potpunog izlečenja mora da se primenjuje celokupan program lečenja (kao i kod svakog zdravstvenog problema). Mora da se primenjuje “temelj izlečenja” post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana uz korišćenje set paketa osnovnih tinktura, koje se piju kod svakog zdravstvenog problema (ništa ne može da se izleči prirodnim putem ako se ne poštuju određeni prirodni zakoni ishrane i načina života). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces čišćenja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vašeg truda da ispunite ceo program lečenja.

Dodatne informacije

Težina:

50 ml

Sastojci:

Ginko (Gingko biloba), ruzmarin (Rosmarinus officinalisor), orah (Juglans regia), ljuta aleva paprika (Capsicum annuum), iđirot (Acorus calamus)

Način upotrebe:

Početna doza je od 70-140 kapi tri puta dvevno, najcešće se pije kod ozbiljnijih problema oko 120 kapi 5 puta na dan. Doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja  pacijenta,  što je relativna stvar, koja se razlikuje od slučaja do slučaja. Ne postoje nikakave nuspojave i neželjeni efekti, jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvećim količinama ne može da šteti. Promućkati pre upotrebe. Može da se pije sa vodom,,sokom ili mlakim čajem. Kada je oboleli na postu na sokovima najefektivnije je da se ukapa u sok.

Čuvanje:

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja:

Neograničen

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MOZAK- Biljna formula za poboljšanje pamćenja i koncentracije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *