Prostata – Biljna formula za poboljšavanje rada prostate i mokraćnih kanala


990.00 RSD

Prostata su kapi (tinktura) koju sačinjavaju biljke koje podstiču normalno funkcionisanje i veličinu prostate, i podstiču protok urina. Zaustavlja noćno mokrenje, podstiče obnavljanje ćelija, zaustavlja upalne procese u prostati i mokraćnim kanalima…

 

Opis

Kako deluje ova formula?

Prostata su kapi (tinktura) koja podstiče normalno funkcionisanje prostate, normalno mokrenje. Zaustavlja noćno mokrenje, podstiče obnavljanje ćelija, zaustavlja upalne procese u prostati i mokraćnim kanalima. Ova formula je sastavljena od najlekovitijih biljaka: testerasta palma, uva, tuja, kopriva, žen šen, sarsaparila, brocika. Već posle nekoliko dana od uzimanja ove formule osetićete olakšanje i prestaće neugodna bol. Takođe pogodno za osobe koje su gojazne i imaju lošu potenciju. Smanjuje pritisak na bešiku.

-Suštinski i glavni sastojci ove formule nadasve pomažu u uravnoteženju i održavanju rada  hormona, pošto je prostata jedna od glavnih žlezda endokrinog sistema.  

Žen Šen je nenadmašan u ostvarivanju ravnoteže muških hormona ojaćavajuci opšte stanje i samu vitalnost, stvarajuci i poboljšavajući osećaj poleta i životne energije. Osobe koje imaju hormonalnih problema, imaju i velikih problema sa depresijom i osećajem potištenosti. Ne znaju šta će sa životom, bez cilja su i ambicije, volje, želje i odlučnosti.

Sarsaparila doprinosi uspostavljanju  zdravlja i ravnoteže samog hormonalnog sistema, podiže opšti energetski status, jačajući pritom mentalni sistem i libido. Ostvaruje osvežavajući i tonizirajuci efekat na ceo organizam, obezbedjujuci osećaj poletnosti muškosti i životne energije. Žen Šen, takođe, pospešuje obezbeđivanje adekvatne cirkulacije, odnosno protoka krvi do same prostate, što je suštinski problem kod ovakvih slučajeva, pošto je prostata obično rapidno uvećanja, bilo da se radi o raku ili o problemu same funkcionalnosti prostate.

-Uva i kopriva su biljke koje nenadmašno doprinose čišćenju mokraćnih kanala i pospešivanju rada bubrega, koji zajedno sa prostatom sačinjavaju nerazdvojivu celinu koja funkcionipe u međusobnom sadejstvu… samim tim doprinose  pravilnom i adekvatnom radu prostate. Upravo iz ovih razloga je od velokog značaja za pravilno saniranje problema korišćenje i tinkture za bubrege radi jop efektivnijeg izlečenja. Naravno preporučuje se konzumiranje set paketa osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema da bi se rešio na adekvatan i najbolji moguci način.

– Tuja je stara biljka za pročišćivanje krvi, najviše su je koristilii provereni i više nego uspešni  lekari prirodne medicine starog kova. Danas kod modernih nazovi “herbalista ” više  nije u modi jednostavno je zaboravljena, iako je tako snažnog i efektivnog dejstva pri rešavanju problema ovoga tipa.

– Najvitalniji i oplemenjujući sastojak ove biljne formule  jeste Testerasta palma koja efikasno pomaže kod svih oboljenja prostate. Od benignog uvećanja (prostatitisa) do nastalih tumora i kancerogenog tkiva…Ova  specifična vrsta  palme  sadrži  veliku količinu koncentrovanih slobodnih masnih kiselina, koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje prostate. Kao jedna od glavnih aktivnih komponenti smatra se beta-sitosterol, supstanca koja doprinosi zdravlju prostate, jača imunitet i smanjuje  holesterol.

-Pored svega navedenog neizostavnu ulogu imaju neprevaziđeni oblozi od ugrejanog ricinusovog ulja na predeo same prostate uz praktikovanje  bilnjih rektalnih umetaka  sa izgnjecenim ili sitno iseckanim najjacim prirodnim antibiotikom i dezinfikatorom – belim lukom.

– Da bi došlo do izlečenja mora da se primenjuje celokupan program lečenja prirodnim putem (kao i kod svakog zdravstvenog problema), a to uključuje “temelj izlecenja” – post na sokovima i, kasnije, biljna presna ishrana, uz korišćenje set paketa osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema. Ništa ne može da se izleči prirodnim putem ako se ne poštuju određeni prirodni zakoni ishrane i nacina zivota. Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vašeg truda da ispunite ceo program lečenja.

Dodatne informacije

Težina:

50 ml

Sastojci:

Bobice testeraste palme (Serenoa repens), Afrička šljiva (prunus africana), List uve (Arctostaphylos uva ursi), Koren koprive (Urtica dioica L.), Bobice kleke (Juniperus communis), Kukuruzna svila (Zea mays L.)

Način upotrebe:

Početna doza iznosi 60 kapi od 4-6 puta dnevno, doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Čuvanje

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja:

Neograničen

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prostata – Biljna formula za poboljšavanje rada prostate i mokraćnih kanala“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *