Iskustvo izlečenja autoimunog hepatitisa prirodnim putem

by in Vesti o zdravlju 4. januara 2020.

Prenosimo vam predivno iskustvo izlečenja prirodnim metodama kod bolesti za koju zvanična medicina kaže da je neizlečiva i da se do kraja života ili do transplantacije organa moraju piti lekovi koji između ostalog usporavaju imuni sistem umesto da ga ojačaju (imunosupresivi, kortikosteroidi, i drugi veštački suplementi)…

Pismo majke izlečene devojčice:

„Ćerki je biopsijom jetre dijagnostikovan autoimuni hepatitis. Prepisani su joj kortikosteroidi, imunosupresivi i razni veštački suplementi. Stanje joj se nije popravljalo i bila je u periodičnim bolovima. Kako moderna medicina nije pružila izlečenje njenog stanja, nego samo potrebu za terapijom tokom celog njenog života, okrenusmo se alternativnim metodama lečenja. Pogledah video po preporuci jednog prijatelja, u kome devojka izlaže kako je izlečila autoimuni hašimoto uz pomoć saveta Nikole Šavije. Kontaktirala sam ga i uz njegove savete o zdravom načinu ishrane i biljnim tinkturama dovela ćerkine rezultate u normalu.
Znam da mnogi osuđuju i sigurno sa čuđenjem pristupaju ovakvom načinom lečenja ali stvarno vredi pokušati.

Ivana G. majka devojčice Ive od 13 godna iz Beograda.“

Na ovom primeru se vidi da zvanična medicina nema rešenja za neke slučajeve i da se sistem lečenja koji primenjuje prirodna medicina totalno razlikuje od onog što nudi sistem u kome je sve „besplatno“, a u stvari se sve plaća (država plaća ili ljudi kroz porez)… Ovo je dokaz da ponekad možete da se izlečite sa veoma malo novca, ali pritom morate da se odreknete mnogih štetnih navika i namirnica koje su ustvari uzrok ovih i mnogih drugih bolesti.

Za ovo izlečenje bile su potrebne 3 stvari:

1. Izbacivanje svih štetnih namirnica i navika
2. Prelazak na zdravu 100% biljnu hranu
3. Korišćenje prirodnih preparata u umerenim količinama

Za više informacija možete nas kontaktirati preko kontakata datih na sajtu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Korpa